Aree Said Gaff

Aree Said Gaff

#11 Ales kommunlista

# 63 Regionfullmäktige Göteborgsområdet

Jag heter Aree Said Gaff, gift och har två barn och jobbar på Ica lagret i Kungälv sedan 2000. På jobbet har jag flera uppdrag liksom köra truck, inhoppare på lagerläggning och inventeringen samt Fadder till nya arbetare att lära dem köra servicetruck och hantering av datan. Jag kandiderar för andra gången till kommunfullmäktige i Ale och första gången till Regionfullmäktige i Västra Götaland Göteborgsområdet. Syftet med min kandidat är för att jag vill bidra till samhällets utveckling med Socialdemokraternas ideologi och försvara välfärden och försöker att blir bra politik och rakt på min uppdrag.

Därför ställer jag upp

Alla har ju drömmar för bättre värld och vissa kämpar för sig själv och vill bäst. För mig att jag vill bidra med politiska idé och engagemang är inte nånting som jag har kommit på den igår eller förra veckan.
Jag som invandrare upplevt krig och mycket orättvisa saker i samhället och på jobbet som kanske många kan inte tror hur fungerar politik och facket i många andra länder. När jag landat i Sverige och lärt mig språk och skaffat jobb då upptäckte jag att trots allt rättigheter lag, paragrafer och kollektivavtal som finns men ändå det finns mycket brist på arbetsplatsen och i samhället men det värsta som finns är att det finns ju krafter som vill förstöra allt som både facket och Socialdemokraterna har byggt på mer än 100 år. Då jag tänkte att jag måste vara med Socialdemokraterna och Vi blir mer och mer och försvara vårt rättigheter och välfärden.

Aree Said Gaff

#11 Ales kommunlista

# 63 Regionfullmäktige Göteborgsområdet

Jag kommer driva att:

  • Ta bort de otrygga anställningarna
  • Öka resurserna till välfärden
  • Stärka vården och omsorgen
  • Höja pensionen för vanligt folk
  • Strama upp reglerna för arbetskraftsinvandring så att det begränsas till bristyrken och bara omfattar heltidsjobb
  • Öka samhällsnärvaron lokalt. Med statliga servicekontor, en närvarande lokalpolis och fungerande socialtjänst

Frågor vi driver