Christopher Rydell

Christopher Rydell

#6 på Jönköpings kommunlista

Mitt namn är Christopher Rydell och jag är byggnadsarbetaren som blivit ombudsman, för mig är det viktigt att samhällsbygget sker gemensamt.

Därför ställer jag upp

Oavsett bakgrund och ekonomiska förhållanden så ska alla ha möjlighet att få den utbildning en drömmer om, den sjukvården en behöver och den äldreomsorgen en förtjänar. Det ska inte handla om vilka ekonomiska möjligheter en har eller vilka personer en känner, utan samhället ska finnas där när det behövs, så bygger vi ett strakt samhälle.

Alla har rätt till en bostad och därför måste vi bygga fler bostäder som vanligt folk har råd att bo i. Bostäder som byggas med schysta villkor där svenska kollektivavtal gäller och efterlevs och där arbetslivskriminalitet inte har någon plats.     

Christopher Rydell

#6 på Jönköpings kommunlista

Jag kommer driva att:

  • öka resurserna till välfärden
  • säkerställa att svenska kollektivavtal gäller i Sverige. De villkor som finns i anställningserbjudandet för arbetskraftsinvandrare ska vara juridiskt bindande
  • ha ordning och reda på arbetsmarknaden med skärpta identitetskontroller och att svenska arbetstillstånd ska krävas från första dagen

Frågor vi driver