Martin Karlsson

Martin Karlsson

#3 på Partilles kommunlista

Jag heter Martin Karlsson är särbo och har 2 barn. Har bott i Partille sedan 2015, född och uppvuxen i Halland och Falkenberg. Varför jag kandiderar till kommunfullmäktige för att S kan mycket bättre i PARTILLE. Bland annat i Arbetsmarknadsfrågorna och välfärden.

Därför ställer jag upp

PARTILLE kan bättre.
Jag har varit fackligt engagerat i många år av mitt liv men aldrig kandiderat till kommunen men nu är det på tiden med den erfarenhet och kunskap man fått via fackligt arbete
Under alla år så har orättvisor varit den röda tråden varit som triggat mig till det facklig-politiska engagemanget. Varför skall inte alla som vill och kan få jobba heltid? Varför skall inte kvinnor och män bli behandlade på samma sätt? Varför ska de som jobbar i butik eller i välfärden och jobbar sena kvällar eller helger inte få barnomsorg på obekväma arbetstider? Varför skall vi acceptera dålig arbetsmiljö på våra arbetsplatser? Varför ger inte politiken förutsättningar att ta hand om våra äldre som byggt samhället? Detta är några frågor varför jag engagerar mig.
Tillsammans gör vi det//

Martin Karlsson

#3 på Partilles kommunlista

Jag kommer driva att:

  • ta bort de otrygga anställningarna
  • öka resurserna till välfärden
  • stärka vården och omsorgen
  • ställa om Sverige till framtidens jobb
  • säkerställa att svenska kollektivavtal gäller i Sverige. De villkor som finns i anställningserbjudandet för arbetskraftsinvandrare ska vara juridskt bindande.

Frågor vi driver