Stefan Johansson

Stefan Johansson

#4 på Region Stockholms fullmäktigelista, valkrets 5 Västra Söderort
#41 på riksdagslistan i Stockholm stad

Jag heter Stefan Johansson och jag arbetar som målare med främst med kulturfastigheter. Jag kandiderar till Stockholmsregionen för att få ett stopp på dom enorma skattepengar som försvinner i vinster på personalens bekostnad. Vi behöver en hållbar vård med en hållbar personalpolitik.

Därför ställer jag upp

Jag kandiderar för att få ordning och reda i den svenska politiken. Vi har kunna se att vi under allt för lång tid gått till kraftigt ökade kostnader i välfärden där våra gemensamma skattepengar går till vinster istället för verksamheter. Administrationerna ökar där välfärden hamnar sekundärt. Jag vill att vi ska ha en stark välfärd i Sverige. Där skatten ska gå till verksamheten och schyssta villkor för personalen. Vi kan få en bättre välfärd, vi kan få ordning på personalpolitiken i skattefinansierad verksamhet. Det arbetet kommer jag göra allt jag kan för att stärka.

Stefan Johansson

#4 på Region Stockholms fullmäktigelista, valkrets 5 Västra Söderort
#41 på riksdagslistan i Stockholm stad

Jag kommer driva att:

  • ta bort de otrygga anställningarna
  • öka resurserna till välfärden
  • säkerställa att svenska kollektivavtal gäller i Sverige. De villkor som finns i anställningserbjudandet för arbetskraftsinvandrare ska vara juridskt bindande.

Frågor vi driver