Thomas Johansson

Thomas Johansson

#29 på Falkenbergs lista

Thomas Johansson bor i Falkenberg och är ombudsman på Kommunal. Är idag ersättare i kommunfullmäktige i Falkenberg i den senaste valperioden. På fritiden är det föreningsliv men även ett stort intresse i bilar och motorcyklar som tar upp min tid.

Därför ställer jag upp

Oavsett vilken bakgrund du har eller vilken sexuell läggning man har så är alla lika mycket värda. På arbetsplatserna skall vi ha bra villkor och schyssta förutsättningar för detta och inte lägga ut vård skola och sjukvård på privata aktörer som tar hem stora vinster för skattepengar.
I mitt arbete som ombudsman i Kommunal har jag möjlighet att kunna påverka bättre villkor och anställning för medlemmarna i deras anställning.
I socialdemokraternas politik ser man skillnad för att stötta arbetarna ute i vårat avlånga land och driva den politik som är bäst för landet. Tror på 4 fortsatta år att sitta vid makten och att inte släppa fram några populistiska partier. Det är detta jag vill fortsätta med för bästa framgång med våran politik.

Thomas Johansson

#29 på Falkenbergs lista

Jag kommer driva att:

  • stärka vården och omsorgen
  • höja pensionen för vanligt folk
  • säkerställa att svenska kollektivavtal gäller i Sverige. De villkor som finns i anställningserbjudandet för arbetskraftsinvandrare ska vara juridskt bindande.
  • öka samhällsnärvaron lokalt. Med statliga servicekontor, en närvarande lokalpolis och fungerande socialtjänst
  • stärka a-kassan och reparera sjukförsäkringen

Frågor vi driver