Tobias Gyllensten

Tobias Gyllensten

#3 på Höglandets Jönköping läns regionlista

Jag heter Tobias Gyllensten och kommer från Tranås. För mig var det viktigt att engagera mig fackligt på jobbet för att kunna påverka våra villkor och samma sak gäller i politiken för att kunna påverka samhällsutvecklingen. För mig är det självklart att jag ska vara med och påverka vårt samhälle, det är också därför jag också är politiker.

Därför ställer jag upp

Jag har valt att engagera mig i politiken och min ambition är att varje dag ska bli lite bättre och då framförallt för alla barn. Med en tro och en vilja att förbättra morgondagen för allas vår framtid så kan vi inom politiken göra skillnad på riktigt. 

Vi socialdemokrater har stora satsningar inom välfärden som ska komma alla till del efter behov och inte efter storleken på plånboken. Det är viktigt att vården finns tillgänglig året om och vi satsar i kommande budget på att öka tillgängligheten och minska på den kötid som finns, detta genom smartare arbetssätt och mer nära vård. 

Att vara politiker är inte lätt, men det är intressant och jag brinner för att påverka. Jag tänker så att vi går upp varje dag och går till jobbet och lever i vårt samhälle och omgivningen, varför då inte engagera mig fackligt på jobbet för att påverka våra villkor och samma sak i politiken för att påverka samhället. 

För mig är det självklart att jag ska vara med och påverka vårt samhälle, det är också därför jag är politiker. 

Tobias Gyllensten

#3 på Höglandets Jönköping läns regionlista

#16 på Jönköping läns riksdagslista

#9 på Tranås kommunlista

Jag kommer driva att:

  • stärka vården och omsorgen
  • ta bort de otrygga anställningarna
  • ta tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden

Frågor vi driver